tiistai 10. helmikuuta 2015

Panun videoblogi Luksiasta eli traileri ja osat 1 - 5

Tervetuloa ammatillisen opetuksen keinojen pariin!

Tässä blogissa esitellään Keskuspuiston ammattiopiston Krämertskog Productionsin tuotantoa, joka esittelee ammatillisen opetuksen keinoja niin käytännön kuin teoriankin tasolla. Näkökulmana ovat ammatillinen erityisopetus ja yksilölliset ratkaisut. 

Tässä ensimmäisesessa osiossa näemme muutaman videon, joissa tarkastellaan Keskuspuiston ammattiopiston autoalan lehtori Panu Hartikaisen kokemuksia ja huomioita ammatillisen opetuksen keinoista ja ratkaisuista.

Panu on ollut keväällä 2015 työelämäjaksolla  tutustumassa Luksian Nummelan toimipaikan autoalan koulutukseen. Krämertskog Productions sai tilaisuuden tutustua Panun kokemuksiin Luksiassa ja kuvata opetusta ja dokumentoida sekä Panun että Luksian henkilökunnan näkemyksiä sekä kokemuksia siitä miten autoalan perustutkinnon ammatillista opetusta voidaan toteuttaa.

Kuten seuraavista klipeistä hyvin käy ilmi Luksian toimipaikassa annetaan selvästikin erittäin korkealaatuista opetusta ja ohjausta. Huomasimme myös että henkilökunta on äärimmäisen ammattitaitoista sekä asialleen omistautunutta, eli oivia esikuvia ammatillisen koulutuksen toteuttajille ja suunnittelijoille.

Katsokaa ja oppikaa!


Tässä traileri:

Tässä osa 1:

 


 ...ja osa 2:


 


ja sitten osa 3...


 


...ja osa 4...


 

... ja vielä lopuksi osa 5...


Ja lisää klippejä on luvassa eli pysykää kanavalla!

 terveisin Pekka, Krämertskog Productions

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti